pondělí 2. května 2016

Malinová zmrzka



Opravdu mi dělá radost, jak se dcera pustila do pečení a že jí to hlavně baví. A taky se můžeme doplňovat.
Konečně zase vylezl teploměr na přijatelnou mez a tak jsem k sušenkám od Lucky udělala jednoduchou zmrzlinu. 
Stačí 200 g mražených malin, dvě smetany na šlehání a trocha cukru. 
Celou práci za mne udělal mixér. Nejprve podrtil maliny s cukrem a pak je vyšlehal se smetanou. Otázka několika málo minut. Pokud máte rádi zmrzlinu už částečně rozteklou, můžete podávat ihned. Já čekala na dopečení sušenek, a tak jsem ji šoupla ještě na necelé dvě hodiny do mrazáku, asi v polovině doby jednou promíchala. A musím říct, že byla luxusní. 



Žádné komentáře:

Okomentovat